Restant FC Groningen – Ajax wordt dinsdag uitgespeeld

Alvarez1920
Alvarez1920

De wedstrijd FC Groningen – Ajax wordt dinsdag 16 mei uitgespeeld zonder publiek. De aftrap van het duel is om 15:00 uur. Zondagmiddag werd de wedstrijd gestaakt nadat er tot tweemaal toe vuurwerk op het veld was gegooid.

Tags

  • #GROAJA

Socials

FC Groningen – Ajax was nog geen zes minuten oud toen er vanaf de tribune rookbommen op het veld werden gegooid. De spelers gingen daarna voor een kwartier naar binnen. Vlak na de hervatting van het duel gebeurde het nog een keer. Scheidsrechter Manschot besloot daarna de wedstrijd definitief te staken conform de regels van de KNVB.

Er zijn nog 81 officiële minuten te spelen in Groningen. De wedstrijd in de Euroborg wordt dinsdag live uitgezonden door ESPN. Ook via Ajax Radio mis je geen seconde van het duel met de Groningers.

Gerelateerde artikelen

Heitinga Artikel Persco 1280

Heitinga: 'Belangen groot voor club en spelers'

John Heitinga blikte vrijdag vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Amsterdammers treden zondag aan tegen de club voor wie onlangs degradatie uit de Eredivisie realiteit werd. "FC Groningen kan vrijuit spelen, maar we zullen het zondag zelf moeten doen. Je moet je wedstrijden winnen."

Tags

  • #GROAJA

Socials

Tadic Groningen 1280

Warming Up | FC Groningen - Ajax

In speelronde 32 brengt Ajax een bezoek aan het al gedegradeerde FC Groningen. In deze Warming Up kom je in de stemming voor het duel dat op dinsdagmiddag om 15:00 uur in een lege Euroborg wordt uitgespeeld. Zo komen onder meer de wekelijkse quizvraag, een memorabele editie van FC Groningen - Ajax en het verhaal over Luis Suarez voorbij.

Tags

  • #GROAJA

Socials