Restant van Ajax Vrouwen - AZ wordt uitgespeeld op 25 april

Ajaxvrouwen1920 (2)
Ajaxvrouwen1920 (2)

Het restant van de thuiswedstrijd van de Ajax Vrouwen tegen AZ wordt op donderdag 25 april uitgespeeld. Dat heeft de KNVB zondag bekendgemaakt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het duel werd zaterdag in de negende minuut wegens een medisch incident gestaakt, waarbij de goalie van AZ (naar nu blijkt) een hersenschudding heeft opgelopen. Femke Liefting kwam op sportcomplex de Toekomst in botsing met Ajacied Chasity Grant. Hierna lag de wedstrijd enige tijd stil en werd Liefting per ambulance afgevoerd.

Nadat de teams naar binnen waren gegaan, werd onderling besloten het duel niet te hervatten. De stand was op dat moment 0-0.

Het restant van Ajax Vrouwen - AZ begint om 19:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Vrouwenaz1920

Ajax Vrouwen – AZ gestaakt na ernstige medische situatie rondom AZ-keeper

De wedstrijd Ajax Vrouwen – AZ is in de openingsfase definitief gestaakt vanwege een medische situatie rondom Femke Liefting. De tussenstand was op dat moment 0-0. De keeper van AZ kwam na zeven minuten spelen op sportcomplex de Toekomst hard in botsing met Ajacied Chasity Grant. Hierna lag de wedstrijd enige tijd stil en werd Liefting per ambulance afgevoerd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Footy En Brains De Sanders Keijzer

Footy & The Brains met De Sanders en Keijzer

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de Ajax Vrouwen. Wat weten Kay-Lee de Sanders en Milicia Keijzer bijvoorbeeld over Daphne Koster, Tupac, de Tweede Kamer en het openbaar vervoer. We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp te maken hebben. Hoe brengen de Ajacieden het ervan af? "Ik ben niet van de politiek."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sfeerverslag Ajax Vrouwen

Sfeerverslag | Ajax Vrouwen bekerfinalist na spannende Klassieker

De halve finale van de KNVB Beker Vrouwen leverde dinsdag een mooi affiche op in Amsterdam. De Ajax Vrouwen speelden de Klassieker tegen Feyenoord en verzekerden zich van een plek in de eindstrijd op maandag 20 mei. Het werd na 120 spannende minuten 2-1 voor de Ajacieden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials