Rugnummers Ajax Vrouwen bekend

Rugnummer II 1420
Rugnummer II 1420

De Ajax Vrouwen spelen 18 augustus hun eerste officiële wedstrijd in de voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen het Zweedse Kristianstads DFF. De rugnummers voor het nieuwe seizoen zijn bekend.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Enkele nieuwe namen binnen de selectie van de Ajax Vrouwen zijn Dionne van der Wal en Roos van der Veen. Beide dames kwamen over van sc Heerenveen. Daarnaast is ook international Ashleigh Weerden een nieuweling, zij verruilde het Franse Montpellier voor Ajax.

De rugnummers van de Ajax Vrouwen voor het seizoen 2022/2023:

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Hoekstra 880

Competitieschema bekend: Ajax Vrouwen openen tegen Fortuna Sittard

De Ajax Vrouwen starten de competitie op vrijdag 16 september met een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer Fortuna Sittard. Dat blijkt uit het competitieschema van de Azerion Vrouwen Eredivisie dat door de KNVB bekendgemaakt is. Het eerste competitieduel op sportcomplex de Toekomst begint om 19.30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwen1

Overtuigende generale voor de Ajax Vrouwen tegen Montpellier

De Ajax Vrouwen reizen met een goed gevoel af naar het kwalificatietoernooi voor de UEFA Women's Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker won donderdag overtuigend de afsluitende oefenwedstrijd. Het Franse Montpellier werd met 4-1 verslagen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Goed 880

In beeld | Internationals terug bij Ajax Vrouwen

Sherida Spitse, Romée Leuchter en Victoria Pelova hebben zich weer gemeld in Amsterdam. De internationals genoten na het Europees kampioenschap van hun vakantie en sloten maandag weer aan bij de groep.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials