In beeld | Internationals terug bij Ajax Vrouwen

Header Goed 1420
Header Goed 1420

Sherida Spitse, Romée Leuchter en Victoria Pelova hebben zich weer gemeld in Amsterdam. De internationals genoten na het Europees kampioenschap van hun vakantie en sloten maandag weer aan bij de groep.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De drie Ajacieden werden op het EK in Engeland met Oranje in de kwartfinale uitgeschakeld na verlenging door Frankrijk. Leuchter (2) en Pelova waren allebei trefzeker op het eindtoernooi tijdens het laatste groepsduel met Zwitserland.

De Ajax Vrouwen trainden maandag op een ander veld dan normaal. Sportcomplex de Toekomst werd voor even ingewisseld voor het veld naast de Johan Cruijff ArenA. De Ajacieden namen de fiets vanaf de Toekomst naar het naastgelegen veld.

Na een uitgebreide warming-up en veel loopwerk werd de training afgesloten met een pass- en trapvorm en een partijspel. Voor de internationals was het na de pass- en trapvorm genoeg geweest.

Gerelateerde artikelen

Grant 1280 (1)

Ajax Vrouwen blijven foutloos in oefencampagne

De Ajax Vrouwen hebben ook de derde wedstrijd van de voorbereiding winnend afgesloten. De ploeg van trainer Suzanne Bakker was op sportcomplex de Toekomst met 5-0 te sterk voor KAA Gent. Vorige week wonnen de vrouwen nog met 1-2 van KRC Genk. De week daarvoor waren ze te sterk voor RSC Anderlecht: 5-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra 880

Ajax Vrouwen winnen spectaculair oefenduel met Anderlecht

De Ajax Vrouwen speelden zaterdag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd tegen het Belgische RSC Anderlecht. De eerste wedstrijd in de reeks oefenduels in de voorbereiding eindigden in een spectaculaire 5-3-overwinning.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials