Sabajo blikt vooruit: 'We moeten met lef voetballen'

Quinty Sabajo vindt dat de Ajax Vrouwen zondag het initiatief moeten nemen tegen FC Twente. De middenvelder blikt met Ajax TV vooruit op het treffen in Enschede.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sabajo kwam deze zomer over van sc Heerenveen en is meteen belangrijk voor haar nieuwe ploeg. "Ik voelde me gelijk thuis hier", vertelt ze over de beginperiode in Amsterdam. "Ik werd meteen goed opgevangen, dus het begin verliep heel soepel. Je leert hier acties maken, met lef te spelen en vertrouwen in jezelf te hebben."

Lef tonen
De Ajax Vrouwen zijn het seizoen uitstekend begonnen. "Dat we 21 punten uit zeven wedstrijden hebben, geeft een goed gevoel. Het staat goed en we moeten zo doorgaan."

"We moeten met lef voetballen en de bal laten rondgaan", blikt Sabajo vooruit op de wedstrijd tegen FC Twente. "Twente begon wat stroefjes dit seizoen, maar ze hebben gewoon een prima team. Ik hoop dat allebei de ploegen proberen te voetballen en er zo een wedstrijd ontstaat met veel goals." 

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Fruitmand Mohammed Kudus Def

Fruitmand voor Kudus: 'Ik ben weer op de goede weg'

Mohammed Kudus raakte in het Champions League-duel met Liverpool geblesseerd aan zijn knie. Inmiddels is de middenvelder weer op de weg terug. Tijd voor David om langs te gaan met een fruitmand.

Tags

  • #Kudus

Socials

Grant1280

Grant heeft zin in ADO - Ajax: 'Voor mij één van de leukste wedstrijden’

De Ajax Vrouwen spelen vrijdag in de zevende speelronde van de Vrouwen Eredivisie uit tegen ADO Den Haag Vrouwen. Een wedstrijd die voor Chasity Grant het weerzien betekent met haar oud-ploeggenoten. Afgelopen zomer verruilde de rechtsbuiten ADO Den Haag voor Ajax. “Ik dacht gelijk: ‘wow, dit is echt een team.’”

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Grant

Socials