Spitse versterkt de Ajax Vrouwen: 'Ik ben een leiderstype'

De Ajax Vrouwen hebben zich per direct versterkt met Sherida Spitse. De oud-speelster van FC Twente en Heerenveen noemt zichzelf een leiderstype. 'Iets wat dit team wel kan gebruiken', aldus de international.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

En dat onderschrijft ook Daphne Koster, manager van de Ajax Vrouwen. "Ik ken bijna geen speelster die zo’n goede trap heeft. Het rendement van Sherida is zó hoog. Dan mag je van geluk spreken als je zo’n speelster straks in je team hebt."

Karakters
Koster is blij met de transfer. "Langzamerhand begint het team steeds meer vorm te krijgen. De komst van Stefanie van der Gragt afgelopen zomer gaf al een enorme boost. Als je het hebt over echt karakters in je elftal, dan horen Stefanie en Sherida wel in dat rijtje thuis."

Spitse zelf is dan ook gretig om haar stempel te drukken. "Je komt naar Ajax om prijzen te pakken. Daar wil ik onderdeel van zijn. Ik hoop daarin mijn steentje bij te dragen."

Gerelateerde artikelen

Vlbanner

Ajax en VriendenLoterij lanceren unieke actieweek

Ajax en de VriendenLoterij geven de fans de mogelijkheid om een week lang gratis kans te maken op unieke prijzen. Vanaf vandaag worden er iedere dag andere prijzen ter beschikking gesteld.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Spitse 1

Sherida Spitse naar de Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sherida Spitse en het Noorse Vålerenga over de overgang van de middenvelder naar de Ajax Vrouwen. De vice-aanvoerder van de Oranje Leeuwinnen tekent een contract dat ingaat op 1 januari 2021 en een looptijd heeft van anderhalf jaar, tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials