Samenvatting Ajax – FC Utrecht (besloten oefenduel)

Zoals gebruikelijk tijdens een interlandbreak speelde Ajax met de niet-internationals een oefenduel om ritme te behouden. Op sportcomplex de Toekomst was FC Utrecht de tegenstander en werd met 1-2 verloren. De Amsterdamse treffer kwam van Lorenzo Lucca.

• #AJAUTR

• #AJAUTR

Lucca1280

Verslag | Ajax verliest besloten oefenwedstrijd van FC Utrecht

Ajax heeft dinsdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen FC Utrecht verloren. Op sportcomplex de Toekomst werd het 1-2 voor de bezoekers. Lorenzo Lucca zette Ajax nog wel op voorsprong, maar nog voor rust sloeg Utrecht tweemaal toe. Lisandro Magallán kreeg in de tweede helft zijn tweede gele kaart en dus rood.