Samenvatting Ajax - KAS Eupen

Ajax speelde vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd tegen het Belgische KAS Eupen. De aanwinsten Steven Bergwijn en Owen Wijndal maakten hun eerste officieuze minuten in het Ajax-shirt. Zondag vertrekt de selectie naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

WIII 880

Verslag | Remise tegen KAS Eupen met aanwinsten in de basis

Ajax heeft vrijdag een oefenduel met KAS Eupen gelijkgespeeld. Het besloten duel op sportcomplex de Toekomst leverde een 1-1-gelijkspel op. Mohammed Kudus nam de Amsterdamse treffer voor zijn rekening. Steven Bergwijn en Owen Wijndal maakten hun officieuze debuut.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Taylor Thumb 880

Taylor verlengt contract: 'Basisplek veroveren dit seizoen'

Kenneth Taylor heeft vrijdag zijn contract bij Ajax verlengd tot en met de zomer van 2027. De twintigjarige middenvelder heeft zin in het nieuwe seizoen mét een nieuw rugnummer. "Ryan Gravenberch zei al dat ik zijn nummer moest overnemen."

Tags

  • #Taylor

Socials

Taylor I 880 (1)

Zo kijkt Ronald de Boer als oud-mentor naar Taylor: 'Kan cruciaal jaar worden'

Hij startte zijn seizoen met een basisplek in de Keuken Kampioen Divisie tegen Excelsior Rotterdam. Hij eindigde hetzelfde jaar met optillen van de 36e schaal in de historie van de club. Ajax-middenvelder Kenneth Taylor kende in seizoen 2021/2022 zijn definitieve doorbraak in Ajax 1 en bekroonde die ontwikkeling vrijdag met een nieuw contract. “Hij heeft het licht gezien”, stelt zijn oud-mentor en ex-Ajacied Ronald de Boer nu.

Tags

  • #Taylor

Socials