Samenvatting De Graafschap - Jong Ajax

Jong Ajax verloor vrijdagavond met 3-0 bij De Graafschap. De Amsterdamse beloften speelden lang in ondertal. In de eerste helft kreeg Kristian Hlynsson een discutabele rode kaart. In de tweede helft werd ook nog Neal Viereck uit het veld gestuurd. Hij was op dat moment net ingevallen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Jong Ajax Balen 1280

Verslag | Jong Ajax eindigt wedstrijd in Doetinchem met negen man

Jong Ajax heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie met 3-0 verloren van De Graafschap. De Amsterdamse talenten eindigden de avond met negen man op De Vijverberg. Kristian Hlynsson kreeg na veertig minuten voetballen een discutabele rode kaart. In de tweede helft werd Neal Viereck naar de kant gestuurd, nadat hij Camiel Neghli onderuithaalde.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Grasmatitemheader

Van akker tot biljartlaken: dit is de nieuwe grasmat

Een kijkje in de werkzaamheden van grasmeester Roy. Na verschillende evenementen was de Johan Cruijff ArenA toe aan een nieuwe grasmat. Ajax' grasmeester neemt je mee in het gehele proces van A tot Z.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

Galasek1280

Galásek: 'In Tsjechië vinden ze het ongelooflijk dat ik aanvoerder was bij Ajax'

Tomás Galásek, een bescheiden leider. De Tsjechische technicus maakte tussen 2000 en 2006 furore in het Ajax-shirt. Hij bereikte de magische grens van tweehonderd wedstrijden in Ajax 1 en veroverde in deze periode de landstitel (2x), de KNVB Beker (2x) én de Johan Cruijff Schaal (2x). De ex-Ajacied viert zondag 15 januari zijn vijftigste verjaardag, een mooi moment om bij te praten met de huidige assistent-bondscoach van Tsjechië.

Tags

  • #Galásek

Socials