Samenvatting Jong Ajax - De Graafschap

Jong Ajax blijft na twee wedstrijden op nul punten staan. In eigen huis bleek De Graafschap met 1-2 te sterk voor de beloften. Op de Toekomst kwam de ploeg van Dave Vos al vrij rap op achterstand. In de tweede helft vergrootte De Graafschap eerst de voorsprong, voordat Kristian Hlynsson het net deed bollen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Hlynssonactie1920

Verslag | Jong Ajax staat nog met lege handen

Jong Ajax is nog puntloos na twee competitierondes in de Keuken Kampioen Divisie. Na de nederlaag van vorige week tegen FC Groningen, gingen de beloften maandag onderuit tegen De Graafschap: 1-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sutalointerview1920

Šutalo blij dat deal rond is: 'Klaar voor deze uitdaging'

De clubs zijn rond en Josip Šutalo heeft zelf ook zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract; de Kroatische verdediger is officieel speler van Ajax. En daar is de 23-jarige voetballer oprecht blij mee. "Ik ben er trots op dat ik deze club mag vertegenwoordigen. Ik was er vanaf het begin klaar voor. Ajax is een grote club met een rijk verleden."

Tags

  • #Šutalo

Socials

Sutaloisinadam1920

POV: Šutalo, welkom bij Ajax

Van Zagreb naar Amsterdam. Josip Šutalo komt over van Dinamo Zagreb en heeft inmiddels zijn contract getekend bij zijn nieuwe club Ajax. We kijken mee hoe Šutalo’s eerste stappen bij Ajax eruitzagen.

Tags

  • #Šutalo

Socials