Samenvatting Jong Ajax - Jong AZ

Jong Ajax is in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een nederlaag aangelopen. Op de Toekomst won Jong AZ met 1-2. Na een sterke start van de Ajacieden namen de bezoekers gedurende het duel de wedstrijd in handen. Na een 0-2-voorsprong van de bezoekers deed Ar'Jany Martha in de slotfase nog iets terug. Zijn 1-2 bleek verder niet genoeg om iets aan de nederlaag te veranderen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Jongajax1920

Nederlaag voor Jong Ajax bij laatste thuiswedstrijd van seizoen

Jong Ajax heeft het publiek op de Toekomst niet kunnen trakteren op een overwinning. Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen moesten de Amsterdamse beloften de overwinning laten aan Jong AZ: 1-2. Daarmee was ook direct de laatste kans op het winnen van de vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie verkeken.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Chico GOTM

Conceição wint Goal of the Month: 'Het was geïmproviseerd en ging snel'

Francisco Conceição won voor de tweede keer dit seizoen de Lasse Schöne Trophy. Zijn tweede goal tegen Jong PSV werd door de Ajax-supporters gekozen tot het mooiste doelpunt van de maand april en leverde hem de prijs op. "Ik wilde de bal zo snel mogelijk richting doel hebben." Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Conceição

Socials

Goalgetters1920

Goalgetters | Sterre helpt een handje bij de Ajax Only Friends talentendag

Goalgetters is een serie waarbij we jongeren helpen om hun voetbaldoel waar te maken. En waar we werken aan gelijke kansen voor iedereen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO in samenwerking met de Ajax Vrouwen. In deze aflevering wil de tienjarige Sterre graag mensen met een beperking laten sporten. "Mijn neefje is gehandicapt. Ik voetbal graag met hem. Hij heeft daar veel plezier in en dat vind ik leuk om te zien."

Tags

  • #Goalgetters

Socials