Samenvatting PSV - Ajax

Ajax is er niet in geslaagd de 21e KNVB Beker in de clubhistorie in de wacht te slepen. In de Rotterdamse Kuip ging de ploeg van Erik ten Hag met 2-1 onderuit. Ajax kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een prachtige goal van Ryan Gravenberch. Vlak na rust kregen de Amsterdammers binnen drie minuten twee goals tegen.

• #PSVAJA
  • #TheFinals

• #PSVAJA

Tenhagzittend1280

Ten Hag en Klaassen balen van eigen fouten in bekerfinale: 'Hiervan leren'

Erik ten Hag en Davy Klaassen vonden dat Ajax het verlies in de bekerfinale aan zichzelf te wijten had. De Ajacieden stonden bij rust nog op voorsprong (0-1), maar lieten aan het begin van de tweede helft de wedstrijd door de handen glippen. "We gaven twee goals weg door eigen fouten", zag Klaassen.