Samenvatting PSV - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen leken lang op weg naar drie punten in Eindhoven. In de slotfase ging het alsnog fout voor de ploeg van Suzanne Bakker. De Ajax Vrouwen lieten PSV terugkomen van een 1-3-achterstand naar 3-3. De gelijkmaker viel in blessuretijd en zorgde voor enorme teleurstelling bij de nummer twee van de Azerion Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vrouwenheader

Verslag | Ajax Vrouwen geven voorsprong uit handen in Eindhoven

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag nagelaten om de uitwedstrijd bij PSV te winnen. De Ajacieden poetsten een achterstand weg en kwamen door goals van Quinty Sabajo, Romée Leuchter en Bente Jansen op 1-3. In de slotfase kwam PSV echter nog langszij: 3-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ISABELLE EN REGINA

Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Social Hate Brobbey

Ajax komt in actie tegen Social Hate

Iedere maand ontvangen spelers en speelsters van Ajax meer dan 1500 haatberichten op sociale media. Maar helaas zijn zij niet de enige. Dit soort berichten maken deel uit van een groeiende trend die online miljoenen mensen raakt. Als oproep om social hate het zwijgen op te leggen speelt Ajax dit weekend met drie witte stippen op het shirt, in plaats van namen. De drie stippen staan internationaal symbool voor stilte. Maar ook voor het menu-icoon waarop je klikt om haatberichten en bijbehorende accounts te rapporteren.

Tags

  • #SilenceSocialHate

Socials