Schenkel ziet Ajax Vrouwen kansen missen: '5-1 was een hele normale uitslag geweest'

De Ajax Vrouwen gingen geheel tegen de verhoudingen in onderuit tegen FC Twente. Trainer Danny Schenkel zag zijn ploeg domineren, maar was zeer teleurgesteld over het resultaat.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Schenkel zag Ajax in balbezit sterk spelen, maar de ene na de andere opgelegde kans missen. "Iedereen die de wedstrijd heeft gezien kon concluderen dat 4-1 of 5-1 een hele normale uitslag was geweest. Maar je staat hier met een 0-1-nederlaag en dat is een heel zuur gevoel."

Lege handen
Na negentig minuten de betere te zijn geweest, stond zijn team uiteindelijk dus toch met lege handen. De coach zag Ajax na een korte dip na rust weer groeien. "Na de wissels van Tiny Hoekstra en Sherida Spitse ging het tempo omhoog en kwam er wat meer branie in de ploeg. Daarna waren we weer zwaar de bovenliggende partij."

"Als je wedstrijden wil winnen, moet je jezelf belonen. Complimenten voor hoe we Twente hebben bestreden, maar als je de kansen niet benut levert het niets op."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbfctaja

Ajax Vrouwen missen kansen en verliezen van FC Twente

De Ajax Vrouwen zijn op een goedgevuld sportcomplex de Toekomst tegen een zeer onnodige nederlaag aangelopen. De Amsterdammers kregen kans op kans, benutten die niet en zagen FC Twente tegen de verhouding in toch toeslaan.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

2021 08 16 Training Ajax Vr 0090

Ajax Vrouwen x ABN AMRO | Van Talententeam naar het eerste elftal

Sinds 2015 is ABN AMRO hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Samen met Ajax zorgt ABN AMRO voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij de club. In deze video zie je het verhaal van Eshly Bakker, Zaina Bouzerrade (Ajax Vrouwen), Sophie (O16) en Sam (O12).

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl