Schreuder over duel met FC Den Bosch: 'Beker is een grote prijs'

Ajax' bekertoernooi start woensdag bij FC Den Bosch. In aanloop naar het duel in Brabant bespreekt Alfred Schreuder de ziekenboeg, doelman Rulli en het belang van de beker. "Dezelfde frisheid brengen als tegen NEC."

Tags

  • #Schreuder
  • #DBOAJA

Socials

De ziekenboeg bij Ajax, voor het duel met FC Den Bosch, lijkt niet te krimpen. "Het griepvirus heerst nog steeds en we verwachten woensdag geen nieuwe spelers erbij. We kunnen uitgaan van dezelfde afwezigen als tegen NEC." Met Brian Brobbey is het ook nog afwachten. "Dat moeten we woensdagochtend bekijken, maar ik denk dat de wedstrijd tegen FC Den Bosch te vroeg komt. Het is realistisch dat hij er niet bij is."

Goede indruk
Rulli is er wel in Brabant. "Hij is speelgerechtigd en de kans is aanwezig dat hij gaat spelen. De doelman maakt een goede indruk. Hij is fanatiek, atletisch, snel en kan goed meevoetballen. Een uitstekende keeper voor ons. Het is mooi om te zien dat hij zich direct mengt."

Of Schreuder gaat rouleren is volgens de oefenmeester niet mogelijk in verband met de vele afwezigen. "We hebben niet heel veel keuzes en gaan zo sterk mogelijk starten. Wij moeten dezelfde frisheid aan de dag brengen als tegen NEC en goed zijn aan de bal. De beker is een grote prijs en daar moeten we met z'n allen voor gaan. Dat zijn we ook aan onze stand verplicht."

Gerelateerde artikelen

Header 1280

In beeld | Ajax werkt toe naar bekertoernooi

Met een wedstrijd tegen FC Den Bosch woensdagavond in Brabant start voor Ajax het bekertoernooi. De ploeg van Alfred Schreuder trainde dinsdag voor het laatst in aanloop naar het duel met de Bosschenaren.

Tags

  • #DBOAJA

Socials

Van De Graaf 1280

Van de Graaf leidt bekerduel met FC Den Bosch

Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de bekerwedstrijd FC Den Bosch – Ajax. Het duel in de tweede ronde begint woensdag om 21:00 uur.

Tags

  • #DBOAJA

Socials