Schrijf je in voor de Ajax Talentendag Meiden

Meiden Talentendag 1280
Meiden Talentendag 1280

Ajax zoekt talentvolle meiden in verschillende leeftijdsgroepen om de Ajax Talentenacademie te versterken. Talentvolle keepers kunnen zich ook aanmelden. De Talentendag wordt op zondag 16 april georganiseerd op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Inschrijven
Meiden (veldspelers en keepers) met de geboortejaren 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014 kunnen zich hier inschrijven.

De inschrijving sluit op 9 april en later aanmelden is niet mogelijk. Zorg dat je er op tijd bij bent want er zit een limiet op het aantal deelnemers. Een inschrijving biedt daarnaast geen garantie op deelname. Alle geselecteerde deelnemers ontvangen in de week van 10 t/m 15 april een uitnodiging voor de Talentendag. Op de dag zelf kan er naar een identiteitsbewijs worden gevraagd, zodat iedereen in de juiste leeftijdscategorie wordt ingedeeld.

Contact
Datum en leeftijdsgroepen staan vast en het is niet mogelijk om meiden aan te melden uit een ander geboortejaar. Er wordt per leeftijdscategorie een indeling gemaakt waardoor het niet mogelijk is om een voorkeur voor een tijdstip door te geven. Bij vragen kan er contact opgenomen worden per e-mail via talentendagen@ajax.nl. Individuele verzoeken voor uitzonderingen (meetrainen of scouten bij een reguliere training etc.) worden niet in behandeling genomen. 

Social 1080X1080 Combi Logo Copy

Over de Ajax Talentendag Meiden
De eerste Talentendag voor meiden vond plaats in 2013. Twee jaar later, in 2015, is manager Ajax Vrouwen, Daphne Koster, in samenwerking met ABN AMRO een traject gestart waarbij talentvolle meiden een trainingsstage konden volgen. Mede dankzij ABN AMRO heeft de jeugdopleiding voor meiden een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo trainen de O10, O12, O14 en O16 (met een aantal speelsters van de Talentendag uit 2015) wekelijks bij Ajax. Het Talententeam traint net als de Ajax Vrouwen dagelijks op sportcomplex De Toekomst en steeds meer meiden trainen inmiddels in de jeugdopleiding van Ajax.

Niet alleen bij Ajax 1 staan elk seizoen nieuwe talenten op, ook bij de Ajax Vrouwen kloppen steeds meer talenten op de deur van het eerste. Dit seizoen maakten Elisha Kruize, Milicia Keijzer en Rosa van Gool, in navolging van onder meer Regina van Eijk, Nikita Tromp en Jonna van de Velde, de overstap van het Talententeam naar het eerste.

Gerelateerde artikelen

Koster Header 1280

Koster: 'Jonge meiden in een Ajax-shirt maken me trots'

Daphne Koster is sinds 2017 manager van de Ajax Vrouwen. De oud-speelster van de Amsterdammers is trots op wat er tot dusver is bereikt, maar weet waar ze vandaan komen. "Het was cruciaal dat we een verhaal vertelden over het belang van vrouwenvoetbal binnen een club."

Tags

  • #Koster

Socials

Talentendagen 880

Sfeerverslag van Talentendag Ajax Vrouwen

Zondagochtend voorafgaand aan de topper tussen de Ajax Vrouwen en PSV, vond op de Toekomst de Talentendag plaats. Meer dan honderd jonge meiden uit het hele land lieten hun kunsten zien. Het werd een heerlijke ochtend onder een strakblauwe lucht. Bekijk hier de mooie beelden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Noordam 1280 Paris FC

Ajax Vrouwen gelijk in oefenduel met Paris FC

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Paris FC. Het besloten duel in de Franse hoofdstad eindigde in 2-2. Namens Ajax waren Isabelle Hoekstra en Nadine Noordam trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials