Sébastien Haller niet inzetbaar in Europa League

Haller2
Haller2

De UEFA heeft Ajax laten weten dat winteraankoop Sébastien Haller de rest van het seizoen 2020/2021 definitief niet inzetbaar is in de UEFA Europa League.

Tags

  • #Haller

Socials

Door een administratieve fout bij Ajax stond de spits niet aangemeld op de spelerslijst voor de Europa League die uiterlijk dinsdag 2 februari moest worden ingediend. De speler die 8 januari jl. van West Ham United naar Ajax kwam, is wel inzetbaar bij wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker. 

Ondanks pogingen Haller alsnog speelgerechtigd te krijgen, kreeg de club donderdagavond definitief bericht van de UEFA dat Haller niet alsnog wordt toegevoegd. Oussama Idrissi, de andere aanvaller die de afgelopen transferwindow naar Ajax kwam, is wel inzetbaar in de Europa League.

Tags

  • #Haller

Socials

Gerelateerde artikelen

Perscomettenhag

Ten Hag over fout met Haller: 'Menselijk, maar had niet mogen gebeuren'

Erik ten Hag kijkt uit naar de maand februari waarin flink wat wedstrijden op het programma staan voor Ajax. Dat vertelde hij op de persconferentie van donderdag in aanloop naar FC Utrecht. “Het was een drukke januari, maar dat gaat gewoon door. Wij zullen keuzes maken op tactisch gebied en qua spelersbelastbaarheid. Maar de eerstvolgende wedstrijd, FC Utrecht dus, is altijd de grootste.”

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Hallerheader

Ajax contracteert Sébastien Haller

Ajax, West Ham United F.C. en Sébastien Haller hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de Frans-Ivoriaanse speler naar Ajax. De spits tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vierenhalf seizoen, tot en met 30 juni 2025. Ajax betaalt een transfersom van EUR 22,5 miljoen aan West Ham United.

Tags

  • #Haller

Socials

Headeridrissi

In beeld | Van Super Januari naar Super Februari

Ajax kwam de beginmaand van 2021 fantastisch door met zes overwinningen in zeven duels. Maar de maand februari is misschien wel net zo druk en zwaar. En dus gaat op de training de focus alweer vol op de eerste wedstrijd van deze nieuwe supermaand: FC Utrecht-thuis.

Tags

  • #AJAUTR

Socials