Seizoenkaarten uitverkocht, interesselijst geopend

Seizoenkaartenuitverkocht2425
Seizoenkaartenuitverkocht2425

Bijna 42.000 Ajacieden hebben hun seizoenkaarten verlengd. Een gegeven dat ons erg trots maakt. Het betekent echter ook dat er voor komend seizoen geen nieuwe seizoenkaarten worden verkocht.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Overigens heeft de F-side nog t/m zondag 30 juni de tijd om te verlengen, aangezien zij binnen de verlengingsperiode nog aan de opkomstplicht konden voldoen.

Zoals ieder jaar wordt een deel van de stadioncapaciteit beschikbaar gehouden voor de losse verkoop en blijft de mogelijkheid bestaan om via resale een kaart te bemachtigen. Op deze manier krijgen zoveel mogelijk Ajacieden de kans om wedstrijden bij te wonen.
 
Interesselijst
Wil je op de hoogte blijven van alle mogelijkheden om Ajax te bezoeken? Schrijf je dan in voor de interesselijst. Zo ontvang je alle informatie over de losse verkoop, resale-mogelijkheden en/of een toekomstige seizoenkaartverkoop.
 
Meer informatie over de losse verkoop volgt in juli.

Gerelateerde artikelen

Header Persbericht Uitshirt 2425

Nieuw Ajax uittenue voor seizoen 2024/2025

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025. De creatieve aard van Amsterdam vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue.

Tags

  • #adidas

Socials

Fanshopheader

In beeld | Blauw en geel overheerst in ArenA Fanshop

Ajax heeft het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025 gepresenteerd. Het gloednieuwe tricot hangt sinds vrijdagochtend in de officiële Fanshops van Ajax. De eerste supporters verplaatsten zich naar de Fanshop van de Johan Cruijff ArenA om hun exemplaar te bemachtigen.

Tags

  • #adidas

Socials

Interview Farioli 3

Farioli: 'Het voetbal waar ik van houd, komt hier vandaan'

Het eerste interview met de nieuwe trainer van Ajax, de Italiaan Francesco Farioli. Over het Ajax-DNA, zijn visie en speelstijl en de eerste belangrijke klussen die hem te wachten staan. "Ajax is een van de weinige clubs ter wereld met zo'n duidelijk DNA."

Tags

  • #Farioli

Socials