Verlenging seizoenkaarten van start

Ajaxfcutrecht1920
Ajaxfcutrecht1920

Vanaf woensdag 27 maart tot en met vrijdag 31 mei kunnen seizoenkaarthouders weer verlengen. Zij ontvangen op 27 maart een persoonlijk bericht over het verlengen van hun kaart(en).

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Verleng nu

Resale
Wanneer seizoenkaarthouders verhinderd zijn, kunnen zij net als tijdens afgelopen seizoenen mobile ticket(s) doorverkopen via Resale. Dit proces verloopt simpel en snel via de Ajax App. Zodoende kunnen andere Ajacieden eenvoudig en veilig overgebleven kaarten kopen, verdienen seizoenkaarthouders een deel van hun seizoenkaart terug en is de Johan Cruijff ArenA altijd gevuld.

Verplaatsing en nieuwe seizoenkaarten
Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 31 mei verlengen.

Afhankelijk van het aantal verlengde seizoenkaarten wordt na de verlengperiode bepaald of er eventueel nieuwe seizoenkaarten verkocht worden. Wil je een bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier je interesse achter.

Gerelateerde artikelen

Schip 1920 Interland

Van 't Schip: 'Seizoen op een goede manier eindigen'

Tijdens de interlandbreak spreken we trainer John van 't Schip. We kijken terug op de afgelopen periode en blikken vooruit op de laatste reeks wedstrijden van het seizoen. "In die laatste wedstrijden moeten we als team beter spelen, punten halen en zorgen dat we Europees voetbal bereiken."

Tags

  • #VantSchip

Socials

Gaaei1920

Gaaei: 'Ik heb veel steun gekregen binnen de club'

Anton Gaaei kreeg onlangs een flinke tik te verwerken, nadat hij tegen AZ vroegtijdig werd gewisseld. De Deen begint na lastige weken weer op te bloeien en is zeer gemotiveerd. "Ik moet mijn zelfvertrouwen terugvinden. Dan weet ik zeker dat ik weer de oude zal worden."

Tags

  • #Gaaei

Socials

YT Thumb ASK THE PRO

Ask the Pro met Vos | 'Álvarez en Tadic hebben mij toen geholpen'

In Ask The Pro stellen de teams van de Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zevende aflevering is het de beurt aan Ajax O14. Zij komen alles te weten over Silvano Vos. Wat kunnen ze onder andere leren van het spelen op zijn positie en wat is het grootste verschil tussen het spelen in Ajax 1 en de jeugdopleiding?

Tags

  • #AskThePro

Socials