Vier Ajacieden in Oranje

Klaassen Blind Oranje 1420
Klaassen Blind Oranje 1420

Bondscoach Louis van Gaal heeft vier Ajacieden opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de oefenduels met Denemarken en Duitsland.

Tags

  • #Oranje

Socials

Steven Berghuis, Daley Blind, Davy Klaassen en Jurriƫn Timber zijn uitgenodigd. Van dit kwartet kwam Blind het vaakste uit voor Oranje, namelijk al in 88 interlands. Timber komt in vergelijking met zijn geroutineerde teamgenoot net kijken. Hij staat op zes caps. Klaassen acteerde 31 keer in het Nederlands elftal en Berghuis heeft er twee meer.

Oranje speelt op zaterdag 26 maart in de Johan Cruijff ArenA tegen Denemarken en op dinsdag 29 maart tegen Duitsland, eveneens in Amsterdam.

Ook vier Ajacieden in Jong Oranje
Bij Jong Oranje zijn Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Devyne Rensch en Kenneth Taylor geselecteerd. Deze Ajacieden zullen op vrijdag 25 maart spelen tegen Bulgarije en op 29 maart thuis tegen Zwitserland. Beide duels zijn kwalificatieduels voor UEFA U21 2021-23. Doelman Calvin Raatsie staat op de standby-lijst.

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Renschtimber1280

20 second countdown #2 | Timber 🆚 Rensch | 'De bijbel neem ik altijd mee'

In 20 second countdown gaan twee Ajacieden de strijd met elkaar aan. De regels zijn simpel. Elke speler heeft twintig seconden op de klok staan. Heb je een antwoord gegeven, dan tikt de tijd van de tegenstander weg, tot het volgende antwoord. In aflevering twee zien we Jurriën Timber en Devyne Rensch.

Tags

  • #Timber
  • #Rensch

Socials