Speciaal huwelijksaanzoek op de Toekomst: 'She said yes!'

Ana Romero speelde tussen 2016 en 2018 twee seizoenen voor de Ajax Vrouwen en won tweemaal de landstitel. De Spaanse kreeg in Amsterdam een relatie met teamgenoot Merel van Dongen. Hoewel het tweetal inmiddels in Spanje woont, waren ze voor een paar dagen in Nederland. Het moment voor Van Dongen om iets heel speciaals aan haar vriendin te vragen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Romero is naar het sportcomplex van Ajax gelokt voor een interview over 'tien jaar Ajax Vrouwen'. Van Dongen heeft ondertussen een heel ander plannetje in haar hoofd.

"Ik heb met Ajax gebeld om te kijken hoe we haar naar de Toekomst konden lokken", vertelt een gespannen Van Dongen vlak voor het aanzoek. "Ik ben bloednerveus", voegt ze er nog aan toe.

Enkele minuten later is het moment daar. Terwijl Romero op het hoofdveld van de Toekomst een interview staat te geven, loopt Van Dongen ongezien op haar vriendin af. Op de muziekinstallatie op de Toekomst wordt een Spaans liedje ingezet dat veel betekent voor het duo.

Huwelijksaanzoek
En dan gaat Van Dongen op haar knie. "Vijfenhalfjaar geleden heb ik je hier ontmoet en werd ik compleet verliefd op jou. Ik wil de rest van mijn leven met jou delen. Wil je met me trouwen?"

Als Romero 'ja' heeft gezegd vallen ze elkaar in de armen. Op de hoek van het veld staat een groepje van de Ajax Vrouwen toe te kijken. Van Dongen schreeuwt tot slot toe: 'She said yes!'

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenteam1280

Special | Dit is het halfjaaroverzicht van de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn de winterkampioen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Romée Leuchter en Victoria Pelova kijken in deze special terug op de eerste seizoenshelft. Een halfjaar met ups en downs. Met hoogtepunten zoals de grote 5-1-overwinning op PSV tot dieptepunten als het verlies in de eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

16A

Highlights Ajax Vrouwen - Feyenoord | Het perfecte voorbeeld

De beginfase was nog wat stroperig, maar vanaf de dertigste minuut begon het te lopen bij de Ajax Vrouwen. De ploeg van Danny Schenkel boekte een zeer verdiende Klassieker-zege op Feyenoord: 2-0, een resultaat dat later op de dag werd gekopieerd door Ajax 1. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl