Special | Ajax Legends in Liverpool

Op uitnodiging van Liverpool reisden de Ajax Legends af naar Engeland voor een duel met de legends van Liverpool op een volgepakt Anfield. Het werd een prachtige trip met een mooi weerzien tussen oud-spelers, fraaie treffers en exclusieve beelden.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Met onder meer Jari Litmanen, Simon Tahamata, Rafael van der Vaart, Sonny Silooy, Kiki Musampa, Edgar Davids en Ronald de Boer in de gelederen speelden de legends van Ajax in Engeland. Onder leiding van trainers Sjaak Swart en Danny Blind werd het een prachtig duel op Anfield. Beleef de hele trip van begin tot eind. 

Gerelateerde artikelen

Dezeeuwpov

POV: de opkomst op Anfield van de Ajax Legends

Point of view: loop met de Ajax Legends mee Anfield op. Dit is een uniek beeld van de wedstrijd zaterdag tussen de Liverpool Legends en de Ajax Legends. Bekijk de opkomst door de ogen van Demy de Zeeuw. Van het moment in de catacomben tot de aftrap. Zo zie je alle Ajax-, en Liverpool-iconen voorbij komen.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Siem1920

Liveblog | Enerverend duel Ajax Legends

De Ajax Legends hebben zaterdagmiddag op Anfield met 4-2 verloren van Liverpool. Derk Boerrigter en Kiki Musampa maakten de Amsterdamse treffers. Lees hier alles terug over de benefietwedstrijd in Engeland.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

HL1920

Highlights Liverpool Legends – Ajax Legends

De legends teams van Ajax en Liverpool stonden zaterdagmiddag tegenover elkaar op een volgepakt Anfield. De vermakelijke benefietwedstrijd leverde maar liefst zes doelpunten op: 4-2. Treffers van Derk Boerrigter en Kiki Musampa in de eerste helft bleken niet genoeg voor de overwinning.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials