Speeldag Bijzondere Eredivisie in de Johan Cruijff ArenA: 'Dit vergeten we nooit meer'

Het was een spannende dag voor de talenten van Only Friends. Er stond namelijk een speelronde van de Bijzondere Eredivisie gepland, en niet op zomaar een locatie: de wedstrijden vonden plaats in de Johan Cruijff ArenA. Voor de spelers en trainer een absolute droom die werkelijkheid werd.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Gerelateerde artikelen

Groep

Maak kennis met de Ajax-spelers van Only Friends

Ajax heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met Only Friends. Ook in het nieuwe seizoen zullen de spelers van Only Friends de clubkleuren van Ajax verdedigen in de Bijzondere Eredivisie. Nog vóór de competitiestart was er een spelerspresentatie in de Johan Cruijff ArenA, die begon met de overhandiging van het nieuwe shirt.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Friendsonly1280

In beeld | Vrolijkheid troef op Only Friends Talentendag

Er klonk dinsdagmiddag veel gelach en gejuich van sportcomplex de Toekomst tijdens de Only Friends Talentendag. Uit het hele land waren voetballers met een beperking of handicap welkom om hun vaardigheden te tonen in een Ajax-tenue.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Pasveer OF Thumb

Talentendag Ajax Only Friends groot succes: 'Voor deze kinderen doe je alles'

Eerder deze week stond de talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. 75 kinderen met een beperking kwamen met de Ajax-bus richting de Toekomst, om hun talent te laten zien. Onder toeziend oog van Remko Pasveer, Edwin van der Sar, Heini Otto en John Heitinga werkten zij een reeks oefeningen af, wat uitmondde in een feestelijke middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials