Speksnijder: 'Dit moment wil ik met waardevolle mensen delen'

Rico Speksnijder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. De aanvaller zag zijn moeder een traantje wegpinken en is trots op zijn contract. "Ik had een beetje een brok in mijn keel."

Tags

  • #Speksnijder

Socials

"Het is altijd mooi om een nieuw contract te tekenen", zegt een stralende Speksnijder voor de camera. In het bijzijn van familie en vrienden zette de aanvaller zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. "Ik wilde dit moment met alle waardevolle mensen delen. Ze waren en zijn er altijd voor mij. Ik zag net een traantje bij mijn moeder, dat is heel mooi."

Ook Speksnijder was lichtelijk geëmotioneerd. "Je hoorde het een beetje aan mijn stem, ik had een brok in mijn keel. Hoe dichterbij het kwam, hoe meer ik er stil bij ging staan. Ik ben blij dat het rond is en dat ik me kan focussen op het seizoen.”

Nieuw seizoen
Slagen bij Ajax is wat hij wil. "Ajax is altijd mijn club geweest en daar ga ik voor. Het afgelopen seizoen begon mooi met mijn debuut voor Jong Ajax. Daarna verliep het wat stroever. Het was een leerzaam seizoen voor mij, maar qua minuten moet het komend seizoen beter. Daar ga ik alles aan doen."

Met Frank Peereboom treft Speksnijder een bekende trainer bij Jong Ajax. "Ik vind het een hele fijne trainer. Iedereen wil volle bak gaan en iedereen is fris. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en belangrijk zijn voor het team."

Gerelateerde artikelen

Speksnijder Contract Header

Ajax verlengt contract Rico Speksnijder

Ajax en Rico Speksnijder hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de negentienjarige vleugelaanvaller loopt tot en met 30 juni 2025. Zijn oude contract liep tot medio 2024.

Tags

  • #Speksnijder

Socials

Mokio Header

Ajax contracteert Jorthy Mokio

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jorthy Mokio over de komst van de zestienjarige centrale verdediger naar Amsterdam. De Belg tekent bij Ajax een contract dat per 1 juli 2024 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2027. De overstap van Mokio is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Mokio

Socials

Frank Peereboom (1)

Frank Peereboom nieuwe hoofdtrainer Jong Ajax

Ajax en Frank Peereboom hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de 45-jarige oefenmeester loopt tot en met 30 juni 2026. Zijn oude contract liep tot medio 2025. Peereboom wordt met ingang van dit seizoen hoofdtrainer van Jong Ajax.

Tags

  • #Peereboom

Socials