Ajax verlengt contract Rico Speksnijder

Speksnijder Contract Header
Speksnijder Contract Header

Ajax en Rico Speksnijder hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de negentienjarige vleugelaanvaller loopt tot en met 30 juni 2025. Zijn oude contract liep tot medio 2024.

Tags

  • #Speksnijder

Socials

Rico Speksnijder werd op 23 februari 2005 geboren in Gouda en maakte in 2019 de overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van Ajax. De linkspoot maakte op 1 september 2023 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd MVV – Jong Ajax (2-1). Speksnijder kwam tot dusver negentien keer in actie voor de beloften.

Gerelateerde artikelen

Speksnijder 880

Rico Speksnijder wint For The Future Trophy: 'Ik kan veel leren van Berghuis & Antony'

Voor de zesde keer dit seizoen reiken we de For The Future Trophy uit. Iedere maand delen we die prijs uit aan een jeugdspeler van Ajax die het verdient om in de schijnwerpers te staan. De zesde winnaar van dit seizoen is de 16-jarige Rico Speksnijder. De jonge creatieveling speelt momenteel in Ajax Onder 17 en viel in februari op door zijn schitterende doelpunt tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #ForTheFutureTrophy

Socials

Mokio Header

Ajax contracteert Jorthy Mokio

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jorthy Mokio over de komst van de zestienjarige centrale verdediger naar Amsterdam. De Belg tekent bij Ajax een contract dat per 1 juli 2024 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2027. De overstap van Mokio is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Mokio

Socials