Spitse verkozen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Spitsespelervanhetjaar
Spitsespelervanhetjaar

Sherida Spitse is uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. De aanvoerder mag deze prijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst nemen. De Speler van het Jaar wordt toegekend door de Ajax-supporters en de technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitse kan wederom terugkijken op een succesvol seizoen bij de Ajax Vrouwen. De ervaren Ajacied had dit jaar een groot aandeel in de memorabele UEFA Women's Champions League-campagne en de bekerwinst. Ze verscheen in alle 35 officiële wedstrijden waarin ze in actie kwam aan de aftrap. Spitse was hierin goed voor zes doelpunten en één assist.

Spelervanhetjaar

In 2021 werd de prijs voor Speler van het Jaar voor het eerst uitgereikt bij de Ajax Vrouwen. Onderstaand zie je een overzicht van alle winnaars tot dusver:

2024 Sherida Spitse
2023 Sherida Spitse
2022 Romée Leuchter
2021 Victoria Pelova

Gerelateerde artikelen

GOTM1920 Spitse

Trotse Spitse wint Goal of the Month: 'Ik raakte 'm perfect'

Sherida Spitse heeft de eerste Lasse Schöne Trophy van 2024 gewonnen. Haar goal tegen Excelsior werd door de fans verkozen tot de mooiste. Ze liet onder anderen Steven Berghuis en Brian Brobbey achter zich. De prijs komt op een bijzonder moment in haar carrière; de aanvoerder speelt zaterdag haar honderdste wedstrijd in het shirt van de Ajax Vrouwen als ze het in de Johan Cruijff ArenA opnemen tegen Feyenoord.

Tags

  • #GOTM

Socials

SPITSE STILL

Bakker en Spitse glunderen: 'Bizarre avond'

Suzanne Bakker en Sherida Spitse kijken met een trots gevoel terug op de unieke prestatie in de Johan Cruijff ArenA. Laatstgenoemde had getraind op haar beslissende trap die leidde tot de 2-1. "Ik moest de bal perfect trappen en werd helemaal gek."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Spitsestill1920

Spitse: 'Deze kans moeten we met beide handen pakken'

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond plaatsing voor de kwartfinales van de UEFA Women's Champions League in eigen hand. Trainer Suzanne Bakker en aanvoerder Sherida Spitse blikken vooruit op de kraker tegen AS Roma. "Ik denk dat wij de kans hebben om te winnen, maar we moeten wel gefocust zijn op de kwaliteiten die zij hebben."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials