Staf Ajax Vrouwen compleet voor volgend seizoen

Contractondertekeningluiten Header
Contractondertekeningluiten Header

Met de toetreding van Sander Luiten is de staf voor volgend seizoen bij de Ajax Vrouwen rond. Luiten tekende maandag een contract als assistent dat hem voor minimaal twee seizoenen bindt aan de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Luiten was eerder actief als hoofdtrainer bij de vrouwen van Excelsior Barendrecht (seizoen 2017/2018) en PSV (2018 tot en met 2020). Hij combineerde zijn functie in Rotterdam met zijn werkzaamheden bij de KNVB als hoofddocent.

Wens
Voor Suzanne Bakker, die onlangs voor twee jaar tekende als hoofdcoach bij de Ajax Vrouwen, was het een wens om met Luiten samen te werken. Robbie Tetteroo (keeperstrainer) en Wim Bouckaert (skillstrainer), beiden momenteel al onderdeel van de technische staf, maken de groep compleet. Hiermee is er een goede balans in de staf.

Huidig assistent Anouk Bruil blijft werkzaam binnen Ajax. De ambitieuze en talentvolle Bruil wordt hoofdtrainer van het Ajax Talententeam. Zij wordt vanaf volgend seizoen geassisteerd door Chantal de Ridder.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Suzanne Bakker Tekent 880

Suzanne Bakker vanaf volgend seizoen trainer Ajax Vrouwen

Suzanne Bakker wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. Bakker, momenteel nog oefenmeester bij het Ajax Vrouwen Talententeam, volgt Danny Schenkel op die na dit seizoen de club verlaat. Bakker tekende een contract tot medio 2024 bij het eerste elftal.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb 880

Highlights Feyenoord – Ajax Vrouwen | Ajacieden beslissen duel al voor rust

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag op overtuigende wijze afgerekend met Feyenoord. De Amsterdammers hadden slechts één helft nodig om de Klassieker in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen naar zich toe trekken. Dankzij goals van Romée Leuchter, Nikita Tromp, Chasity Grant en Victoria Pelova stond het na ruim 35 minuten al 1-4, daar bleef het bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials