Start losse verkoop Eredivisie-wedstrijden tot de winterstop

Mazraoui 3 0 1420
Mazraoui 3 0 1420

Na een succesvolle week in zowel de UEFA Champions League als de Eredivisie, kijken we alvast vooruit naar de volgende thuisduels binnen de nationale competitie. Wil je graag nog een wedstrijd bezoeken? Dan kun je vanaf woensdag 27 oktober voor alle Eredivisie-duels tot de winterstop losse kaarten (bij)kopen.

Tags

  • #Tickets

Socials

De losse kaartverkoop voor de resterende thuisduels met Go Ahead Eagles (07-11), Willem II (02-12), AZ (12-12) en Fortuna Sittard (22-12) start voor seizoenkaarthouders op woensdag 27 oktober om 10:00 uur. Vervolgens voltrekt de verkoop zich volgens de onderstaande schema’s. 

Direct bestellen 
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €17,50 en voor ons duel met AZ vanaf € 19 via onze online ticketshop. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid beperkt zijn, dus wees er snel bij.

Tags

  • #Tickets

Socials

Gerelateerde artikelen

Fotojeugd

Jeugdopleiding Ajax levert meeste spelers in Europese topcompetities

Volgens het Zwitserse onderzoeksbureau CIES Football Observatory is Ajax de beste opleidingsclub van Europa. Dat publiceert CIES maandag op zijn website. In de 31 hoogste competities spelen maar liefst 81 voetballers, die eerder in de jeugdopleiding van Ajax uitkwamen.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

DNT 1280

Uitbreiding trainingscomplex Ajax een stap dichterbij

Ajax en de gemeente Amsterdam hebben overeenstemming bereikt over het exclusieve ontwikkelrecht van parkeerterrein P2 door Ajax. Het terrein grenzend aan sportcomplex de Toekomst zal in de toekomst onderdeel worden van het vernieuwde trainingscomplex van de club.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Groep

Highlights Ajax - PSV | Klasse opnieuw geëtaleerd in topduel

Voor de tweede keer in ruim vijf dagen tijd etaleerde Ajax zijn klasse in de Johan Cruijff ArenA in een topduel. Het geweldige optreden tegen Borussia Dortmund (4-0) kreeg zondag een heerlijk vervolg in de Eredivisie tegen PSV: 5-0. Mooi was dat de doelpuntenproductie over vijf verschillende Ajacieden werd verdeeld.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl