Start play-offs voor Ajax Vrouwen live te zien op ESPN

Grantpsvajaxvrouwen
Grantpsvajaxvrouwen

De wedstrijd PSV - Ajax Vrouwen is zondag live te zien op ESPN. Het duel in Eindhoven vormt voor beide ploegen het startsein van de play-offs in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie. De wedstrijd begint om 12:15 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Danny Schenkel plaatste zich voor de play-offs voor het kampioenschap door als derde te eindigen in de reguliere competitie met evenveel punten als nummer twee PSV: 31.

De helft van die punten nemen de teams mee naar de slotfase van de competitie. Halve punten worden naar boven afgerond. Daarmee staan zowel de Ajax Vrouwen als PSV nu op zestien punten. Omdat FC Twente op 32 punten eindigde, beginnen de Enschedeƫrs ook met zestien punten aan de play-offs. ADO Den Haag volgt met veertien.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vrouwen1

Ajax Vrouwen balen van uitschakeling: 'Hadden zeker meer verdiend'

De reacties van trainer Danny Schenkel en Stefanie van der Gragt na het mislopen van de finale van de KNVB Beker. In Eindhoven werd met 1-0 verloren van PSV. "Ik denk dat wij vandaag zeker meer hadden verdiend. We waren de betere ploeg, hebben grote kansen gecreëerd, maar hij viel niet."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumbanouk

Anouk Bruil nieuwe assistent-trainer Ajax Vrouwen

Anouk Bruil wordt volgend seizoen de nieuwe assistent van Danny Schenkel bij de Ajax Vrouwen. De 26-jarige Bruil vervangt deze zomer Erwin Tump, die stopt als assistent-trainer van het team.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials