Steijn over loting: 'Twee ploegen met naamsbekendheid'

Ajax is in de play-offs van de UEFA Europa League gekoppeld aan FC Astana of Ludogorets. Voor Maurice Steijn zijn het twee bekende namen. "Onze analisten gaan morgen (dinsdag) direct aan de slag. Dat we eerst uit spelen vind ik prettig. Dan kunnen we het thuis afmaken."

Tags

  • #UEL
  • #Steijn

Socials

Gerelateerde artikelen

Loting EL 1920

Ajax tegen winnaar FC Astana - Ludogorets

Ajax is maandagmiddag bij de loting voor de play-off van de UEFA Europa League gekoppeld aan de winnaar FC Astana - Ludogorets. Ajax begint met een uitwedstrijd op 24 augustus. De return is op 31 augustus.

Tags

  • #UEL

Socials

HL 1920

Informatie kaartverkoop UEFA Europa League play-offs

De UEFA Europa League-loting heeft uitgewezen dat de winnaar van FC Astana – Ludogorets onze tegenstander wordt tijdens de play-offs. De definitieve tegenstander wordt na de wedstrijd op 17 augustus bekend. Ajax speelt eerst het uitduel op 24 augustus, op 31 augustus volgt de return in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UEL

Socials

Brob 1920

Alles over de loting van de play-offs in de UEFA Europa League

Ajax zit maandagmiddag in de koker voor de voorronde van de Europa League. De loting vindt plaats om 13:00 uur in het Zwitserse Nyon en is live te volgen via de website van de UEFA. De Amsterdammers hebben vanwege het bereiken van de derde plek in de Eredivisie een beschermde status.

Tags

  • #UEL

Socials