Stekelenburg geselecteerd voor Nederlands elftal

Stekelenburgybajax1
Stekelenburgybajax1

Bondscoach Frank de Boer heeft Maarten Stekelenburg geselecteerd voor de definitieve selectie van Oranje. Ook Daley Blind, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch zitten erbij.

Tags

  • #Oranje

Socials

De vier geselecteerde Ajacieden nemen het de komende interlandperiode met Oranje op tegen Turkije, Letland en Gibraltar. De wedstrijd tegen Letland van 27 maart in de Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld met 5000 aanwezige supporters. 

Stekelenburg speelde zijn laatste interland in 2016. Door zijn betrouwbare spel in de afgelopen periode onder de lat bij Ajax, is hij nu weer onderdeel van het Nederlands elftal. Gravenberch was onderdeel van Oranje, maar maakte nog geen minuten. 

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Ekkelenkamp2880

Vijf Ajacieden in EK-selectie Jong Oranje

De EK-selectie van Jong Oranje herbergt vijf Ajacieden. Kjell Scherpen, Jurriën Timber, Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp en Brian Brobbey gaan mee naar Hongarije.

Tags

  • #JongOranje

Socials

2020 10 16 Training Ajax 0088

Davy Klaassen terug in selectie Oranje

Davy Klaassen keert terug in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder is geselecteerd voor het oefenduel met Spanje en de wedstrijden in de UEFA Nations League tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

Tags

  • #Oranje

Socials