Davy Klaassen terug in selectie Oranje

2020 10 16 Training Ajax 0088
2020 10 16 Training Ajax 0088

Davy Klaassen keert terug in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder is geselecteerd voor het oefenduel met Spanje en de wedstrijden in de UEFA Nations League tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Klaassen was in oktober 2017 voor de laatste keer onderdeel van de selectie van Oranje. Voor die tijd kwam hij tot zestien caps en vier goals voor het nationale elftal.

Ook Daley Blind en Quincy Promes zijn geselecteerd. Perr Schuurs was onderdeel van de voorlopige selectie, maar overleefde ditmaal de schifting niet. 

Nederland speelt woensdag 11 november vanaf 20.45 uur vriendschappelijk tegen Spanje in de Johan Cruijff ArenA. De zondag daarop is Bosnië-Herzegovina daar om 18:00 uur de tegenstander in de Nations League.

Woensdagavond sluit de ploeg van Frank de Boer de interlandperiode af met een uitduel met Polen. Die Nations League-wedstrijd begint om 20:45 uur in Chorzów. 

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Promes 7

Promes wint met Oranje van Polen

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials

Promes 2

Oranje verliest van Italië, Promes speelt 90 minuten

Oranje is er maandagavond niet in geslaagd ook zijn 2e wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd met 0-1 verloren van Italië. Quincy Promes stond net als vrijdag tegen Polen (1-0) de gehele wedstrijd binnen de lijnen.

Tags

  • #Oranje

Socials