Tadic blij met onderscheiding: 'Pak Rinus Michels Trofee!'

Dusan Tadic heeft de Rinus Michels Trofee gewonnen. De aanvoerder van Ajax is ontzettend trots op het winnen van die prijs.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic waardeert de onderscheiding zeer, juist omdat de winnaar ervan door de aanhang van club wordt bepaald. "Het is heel speciaal dat de supporters me hiervoor hebben verkozen. Dankjewel. Maar het belangrijkste zijn de prijzen met het team. We hebben goed gespeeld en dan volgen de beloningen vanzelf."

Passie
Dat diezelfde supporters er niet bij waren, deed ook de Serviër pijn. "Voetbal is passie en wij spelen voor de supporters. Ik hoop dat die hebben gevoeld dat wij alles geven voor de stad en de mooiste club van Nederland."

Tadic won een nek-aan-nek-race in de verkiezing van Davy Klaassen. "Of het voor mij of Davy is maakt niet uit, maar ik had het hem ook gegund", besluit hij. "Maar dat we als team prijzen winnen is echt het meest belangrijk."

Gerelateerde artikelen

Gravenberchthumb

Ryan Gravenberch verkozen tot Talent van het Jaar

De technische staf van Ajax heeft Ryan Gravenberch gekozen tot Talent van het Jaar. De middenvelder - die gisteren negentien jaar werd - ontving zodoende de Marco van Basten Award uit handen van Erik ten Hag.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Gravenberch1 (1)

Gravenberch: 'Wow, dit is echt een mooie prijs'

Ryan Gravenberch kreeg uit handen van trainer Erik ten Hag de award voor Talent van het Jaar. De middenvelder is enorm dankbaar voor zijn uitverkiezing. "Die had ik niet aan zien komen."

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Utraja811.5

Strafschoppenkoning Tadic: dertig keer raak in de Eredivisie

Dusan Tadic schoot zondagmiddag de 0-2 binnen tegen FC Utrecht vanaf de strafschopstip. Aan zijn goal vanaf elf meter hing een mooi feitje: het was Tadic' dertigste goal vanuit een penalty in de Eredivisie. Daarmee schoot de Serviër zich in een rijtje naast Ronald Koeman, Henk Groot en Willy van der Kuijlen.

Tags

  • #Tadic
  • #UTRAJA

Socials