Tadic: 'We moeten groter denken'

De reactie van Dusan Tadic na de puntendeling van Ajax in Italië bij Atalanta (2-2). "Deze wedstrijd was een mooie uitdaging. We hebben het redelijk gedaan, maar we moeten groter denken en weten dat we beter kunnen."

Tags

  • #UCL
  • #ATAAJA

Socials

Dusan Tadic was logischerwijs teleurgesteld dat de 2-0-voorsprong niet over de streep getrokken kon worden: “Ja natuurlijk is het teleurstellend. Bij een 2-0-voorsprong bij rust was er niets aan de hand. Toen kregen we twee snelle goals tegen, en wat er precies bij die goals gebeurde weet ik niet. We verloren de bal en moesten eigenlijk sneller terug rennen om de verdediging te helpen. Maar ik moet het terugzien om te zien wat er gebeurde. Maar Atalanta is een goede ploeg. Natuurlijk wilden we de 3-0 maken, want dat had het makkelijker gemaakt. We kregen echter die twee tegengoals en daarna kreeg Atalanta het geloof dat ze meer konden scoorden. Wij hadden nog met Antony kans op 3-2, maar ja..."

"Atalanta is een goede tegenstander, zet veel druk. Wij deden het redelijk maar we moeten groter denken en we kunnen beter. We moeten niet tevreden zijn en doorpakken."

Met nog vier wedstrijden te gaan in de groepsfase van de Champions League is er volgens de aanvaller nog alles mogelijk. "We hebben alles nog in eigen hand. Er zijn nog voldoende wedstrijden te gaan. We hadden alleen meer verdiend in die twee wedstrijden die we gespeeld hebben."

Tags

  • #UCL
  • #ATAAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

TH Nieuw (1)

Ten Hag: 'Hebben gevochten en gestreden'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van de remise tegen Atalanta. "Laat ik het zo zeggen: we hebben na twee wedstrijden één punt. Dat hadden er meer moeten zijn, gezien ons spelaandeel in de wedstrijden."

Tags

  • #UCL
  • #ATAAJA

Socials

Tadic 5

Verslag | Ajax pakt punt in Bergamo

Ajax heeft dinsdagavond zijn eerste punt van het nieuwe UEFA Champions League-avontuur gepakt. Op bezoek bij Atalanta werd het 2-2. De Ajacieden leidden bij rust met 0-2 door goals van Dusan Tadic (strafschop) en Lassina Traoré, maar in het openingskwartier van de tweede helft kwam Atalanta terug tot 2-2. In het laatste halfuur werd er vervolgens niet meer gescoord.

Tags

  • #UCL
  • #ATAAJA

Socials