Tagliafico en Martínez winnen Finalissima met Argentinië

Argentinie Finalissima 1420
Argentinie Finalissima 1420

Nico Tagliafico en Lisandro Martínez hebben woensdagavond ten koste van Italië beslag gelegd op de Finalissima. Op Wembley eindigde het duel tussen de kampioenen van Zuid-Amerika en Europa in 3-0 voor de Argentijnen.

Tags

  • #Interlands

Socials

Onder het oog van bijna 90.000 toeschouwers was Argentinië heer en meester en versloeg het de Italianen met 3-0. Tagliafico speelde de gehele wedstrijd terwijl Martínez geen minuten maakte.

De UEFA en de Conmebol, de Zuid-Amerikaanse bond, besloten vorig jaar om een finale te organiseren tussen deze twee continentale kampioenen. Het was de derde keer dat er een wedstrijd tussen de kampioen van Europa en Zuid-Amerika werd gehouden. In 1985 en 1993 gebeurde dit eerder.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Misehouy 880

Vijf Ajacieden verliezen EK-finale met Oranje O17

Alvaro Henry, Gabriel Misehouy, Oualid Agougil, Silvano Vos en Yoram Boerhout zijn er woensdagavond niet in geslaagd Europees kampioen te worden met Oranje O17. In de finale was Frankrijk met 2-1 te sterk.

Tags

  • #Interlands

Socials

Timber 1420

Deze Ajacieden zijn op pad voor interlands

Het seizoen 2021/2022 voor Ajax is voorbij. Dat betekent niet dat alle spelers al van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Er zijn zestien Ajacieden opgeroepen voor interlands. Deze lijst bevat spelers die vast bij het eerste elftal of Jong Ajax zitten.

Tags

  • #Interlands

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl