Taylor: 'Altijd lekker als je de wedstrijd beslist'

Kenneth Taylor bezorgde met zijn goal in de verlenging tegen Bodø/Glimt Ajax een plek in de volgende ronde, maar was zo eerlijk om toe te geven dat het geen 'bewussie' was. "Het was een voorzet, een gelukje dus", grijnsde de matchwinner. "Maar altijd lekker natuurlijk als je de wedstrijd beslist."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Taylor beschreef zijn doelpunt na afloop van de wedstrijd. "Het was een afgeslagen corner. Ik wilde eerst meteen schieten, maar bedacht me toen dat ik de bal beter aan kon nemen en een voorzet kon geven. De bal viel toen binnen. Wel een beetje geluk, maar dat hoort erbij. Zonder geluk vaart niemand wel."

De middenvelder keek de eerste 83 minuten vanaf de bank, waarna hij inviel voor Kristian Hlynsson. "We kwamen op voorsprong en in Europa is dat natuurlijk altijd fijn en belangrijk. Josip (Šutalo, red.) kreeg vervolgens vroeg in de tweede helft ongelukkig rood. Toen werden we even met de rug tegen de muur gezet."

"Vanaf het moment dat de 1-1 viel was het gewoon strijden", vervolgde Taylor, die belangrijk was in de verlenging met zijn doelpunt. "Lekker voor het team dat ik dan die 1-2 binnenschiet."

Trots
Taylor was erg gelukkig na het bereiken van de achtste finale van de UEFA Conference League. "Ik ben trots op iedereen die me heeft gesteund. Ik kon deze opsteker goed gebruiken."

Gerelateerde artikelen

Ramajglimlachen1920

Ramaj: 'Onze mentaliteit maakte het verschil'

Diant Ramaj speelde een belangrijke rol bij de 1-2-overwinning in Noorwegen tegen Bodø/Glimt in de UEFA Conference League. De doelman hield met een paar prachtige reddingen Ajax op de been. Hij keek logischerwijs met plezier terug op de winst en benadrukte vooral dat het een teamprestaties was. "Onze mentaliteit maakte het verschil. We hebben hard gevochten."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Taylorjuichende1920

Ajax trekt aan langste eind in Noorwegen en gaat door

Ajax heeft donderdagavond na verlenging de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt. In Noorwegen werd met 1-2 gewonnen bij Bodø/Glimt. Hier blijf je de gehele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Forbsduelleert1920

In beeld | Bodø/Glimt - Ajax

Ajax heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de UEFA Conference League door na verlenging te winnen van Bodø/Glimt. In Noorwegen werd het 1-2. Voor Ajax scoorden Steven Berghuis en Kenneth Taylor. Zowel Bodø/Glimt als Ajax speelde lang met tien man. In dit artikel vind je de belangrijkste foto’s van de wedstrijd.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials