Ten Hag: 'De fans gaven extra motivatie'

Erik ten Hag was uitermate tevreden na de 2-0-overwinning op AZ. Vooral de tweede helft kon de trainer van Ajax bekoren. "Toen zat er duidelijk meer geduld in. We kunnen als team bijschakelen. En ze leren snel van de eerste helft."

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Ook de terugkeer van 7500 supporters in het stadion zorgde voor een vrolijke Ten Hag. "Wij mogen blij zijn dat we in het afgelopen jaar hebben mogen voetballen. Dat was heel belangrijk voor de bedrijfstak."

"Maar het is duidelijk dat je voetbal voor de fans speelt. Voor de supporters in het stadion. Dat brengt extra entourage, beleving en motivatie. We willen zo snel mogelijk weer naar een vol stadion terug."

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassenfans

Highlights Ajax – AZ l Heerlijke ontknoping bij terugkeer fans

Een intense en zeer vermakelijke topper. Dat was Ajax – AZ. Na een gelijkwaardige eerste helft namen de Ajacieden in de tweede helft en wonnen ze door goals van een uitblinkende Davy Klaassen met 2-0. Daardoor is Ajax nu officieus kampioen en kan de landstitel over een week tegen FC Emmen definitief worden veiliggesteld.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Feestjebuiten

Afterparty | Een klein feestje op het dek

Na de winst op AZ en daarmee het officieus binnenhalen van de landstitel werd er een klein feestje gevierd op het parkeerdek met de fans. Totdat Erik ten Hag en Edwin van der Sar de supporters moesten vertellen dat het genoeg was. Bedankt voor het begrip en jullie support!

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Ajaxjuichen

Liveblog | Klaassen: 'Mooi met de fans erbij'

Ajax heeft de topper tegen AZ overtuigend gewonnen. Onder toeziend oog van 7500 fans werd het 2-0 in de Johan Cruijff ArenA door twee goals van de uitblinkende Davy Klaassen. We houden je hier op de hoogte rondom het duel in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAAZ

Socials