Ten Hag: 'We kijken uit naar de finale'

Erik ten Hag was tevreden over de samenwerking binnen de ploeg. Ajax controleerde het duel tegen AZ en won met 0-2. Daarmee plaatsten de Ajacieden zich voor de finale van de KNVB Beker. "De spelers waren met elkaar bezig, zowel aan de bal als in de pressing."

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AZAJA

Socials

De 52-jarige oefenmeester vond dat Ajax de wedstrijd controleerde. "We hebben AZ bijna geen kans toegestaan. Dat zegt veel. Zij hebben een goede ploeg. In grote fases van de wedstrijd hebben we ze de wil op kunnen leggen. Toch zijn er altijd nog verbeterpunten. Zeker in deze fase van het seizoen moet je altijd een stapje extra zetten.

Dankzij de winst plaatst Ajax zich voor de finale in de Rotterdamse Kuip tegen PSV. "Het is een schitterend affiche in een volle Kuip. Dat is elke keer weer een geweldige belevenis. Daar kijken we natuurlijk met zijn allen naar uit."

"We gaan met een gevoel van tevredenheid terug naar Amsterdam", vervolgt de trainer. "Maar te veel tevredenheid leidt tot luiheid. Daar moeten we voor waken. Zondag moeten we weer op scherp staan."

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 15614722

Zo haalden we de finale van de KNVB Beker

Dit is het liveblog van het duel in de halve finale van de KNVB Beker tussen AZ - Ajax. Ajax staat op voorsprong in Alkmaar: 0-2. Volg hier alles rondom het duel in het AFAS Stadion.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AZAJA

Socials

Copyright Proshots 15614723

In beeld | AZ - Ajax

Ajax heeft zich donderdagavond voor de 27e keer in de clubgeschiedenis voor de bekerfinale geplaatst. De ploeg van Erik ten Hag knokte zich overtuigend naar een 0-2 zege in Alkmaar. Steven Berghuis en Davy Klaassen namen de doelpunten voor hun rekening. Beleef de mooie bekeravond terug via het fotoverslag.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAAZ

Socials