This is our message to you: extra voorraad derde shirt 🔴🟡🟢

Blindderdekit2
Blindderdekit2

Ajax en adidas maken woensdag, in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley, bekend dat er extra voorraad beschikbaar komt van het derde shirt (seizoen 2021/2022).

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Het shirt is per direct per pre-order exclusief te bestellen op ajax.nl/shop, met uitlevering januari 2022. De extra voorraad is per januari 2022 ook verkrijgbaar op adidas.com.

Edwin van der Sar, CEO Ajax: "We hebben niet eerder zo’n extreme vraag naar een Ajax-shirt gezien. Met name de internationale aandacht was veel groter dan we vooraf hadden verwacht. Omdat we ook veel geluiden kregen van vakantievierende en in buitenland wonende fans dat ze naast een shirt hebben gegrepen, zijn we in overleg gegaan met adidas en de familie van Bob Marley om te kijken wat er nog mogelijk is. Ondanks dat het productie- en logistieke proces van de sportindustrie momenteel door de impact van COVID-19 nog fors ontregeld is, kan een tweede productierun worden opgestart. Wij willen dat zoveel mogelijk van onze trouwe fans in de gelegenheid worden gesteld om in het bezit te komen van dit tijdloze shirt.”

Het shirt is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds. Het zwarte tenue kent rode, gele en groene details. Op de achterkant van het shirt, net onder de kraag, is een subtiele verwijzing naar het lied zichtbaar: drie kleine vogeltjes, rustend op de Amsterdamse Andreaskruisen, in de drie verschillende accentkleuren.

Edwin van der Sar: "Na al die jaren krijg ik nog steeds kippenvel als onze fans uit volle borst Three Little Birds zingen. Dit zijn van die verhalen die de sport zo mooi maken, en de kracht van fans illustreren. Ik ben de familie van Bob Marley dankbaar voor de samenwerking en de manier waarop ook zij Ajax omarmd hebben.”

Pre-order jouw derde shirt nu!

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Gerelateerde artikelen

Derde Shirt Header 880

De Official Fanshops zijn open: scoor nu het gloednieuwe derde Ajax-shirt!

Het nieuwe derde shirt van Ajax voor het seizoen 2021/2022 is bekend. Het bijzondere shirt werd vrijdag - in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley - gepresenteerd door Ajax en adidas. Sinds vrijdagochtend hangt het derde tenue in de Official Ajax Fanshops bij de Johan Cruijff ArenA, in de Kalverstraat en Bataviastad.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Blind

Ajax en adidas presenteren derde tenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag, in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley, het derde tenue voor het seizoen 2021/2022. Het tenue is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl