Timber haakt af bij Oranje

Timber 1420
Timber 1420

Jurriën Timber verlaat vrijdag het trainingskamp van het Nederlands elftal. De verdediger meldde zich maandag met lichte klachten in Zeist maar bleef in overleg met Louis van Gaal bij de groep om de start van de WK-voorbereiding mee te maken.

Tags

  • #Timber

Socials

Het Nederlands elftal speelt de komende interlandperiode twee oefenwedstrijden, allebei in de Johan Cruijff ArenA. Zaterdag 26 maart ontvangt de ploeg van Louis van Gaal Denemarken vanaf 20:45 uur en op dinsdag 29 maart is Duitsland de tegenstander. Ook dit duel begint vanaf 20:45 uur.

Tags

  • #Timber

Socials

Gerelateerde artikelen

Header Antony 1280

Interland-alert | Dit was de eerste week van de interlandperiode

In het Interland-alert houden we je op de hoogte van alle verrichtingen van de Ajacieden tijdens hun wedstrijden voor hun nationale elftal. Zo staan er diverse belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden op het programma en worden er een aantal interessante oefenduels afgewerkt.

Tags

  • #Interlands

Socials

Rensch 880

Rensch verlaat Jong Oranje vanwege blessure

Devyne Rensch reist niet mee met Jong Oranje naar Bulgarije. De verdediger viel tijdens de training uit met hamstringklachten. Jong Oranje speelt de komende interlandperiode twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zwitserland.

Tags

  • #Rensch

Socials

Martinez Fey 880

Lisandro Martínez niet naar nationale ploeg

Lisandro Martínez verliet gisteren tijdens de Klassieker vlak voor tijd het veld. Onderzoek in het ziekenhuis bevestigde na afloop van de wedstrijd gestelde diagnose van een spierblessure. Vanwege deze kwetsuur is hij niet afgereisd naar Argentinië en hij zal de komende interlandperiode dan ook niet aansluiten bij zijn nationale ploeg.

Tags

  • #Martínez
  • #Antony

Socials