Timber nieuw gezicht in voorselectie Oranje

Timber1
Timber1

Jurriën Timber zit bij de voorselectie van het Nederlands elftal, in aanloop naar het EK. Ook Maarten Stekelenburg, Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zijn daarvoor geselecteerd.

Tags

  • #Oranje

Socials

De definitieve selectie voor het eindtoernooi wordt op 26 mei bekendgemaakt. Bondscoach Frank de Boer mag 26 spelers selecteren voor het EK. De groep bestaat nu nog uit 34 man. 

Op 29 mei reist de definitieve spelersgroep af naar Portugal, waar een trainingskamp wordt belegd. Het EK begint voor Oranje op 13 juni met een wedstrijd tegen Oekraïne.

De andere twee tegenstanders in de poule zijn Oostenrijk en Noord-Macedonië. Nederland oefent in aanloop naar het EK nog tegen Schotland en Georgië. 

Jong Oranje
Ook de voorlopige selectie van Jong Oranje, dat op 31 mei het EKO21 hervat, is bekend. Met Kjell Scherpen, Devyne Rensch, Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp en Brian Brobbey zijn er vijf Ajacieden geselecteerd. 

Jong Oranje neemt het in de kwartfinale van het toernooi op tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk. Bij winst wacht de winnaar van het duel tussen Denemarken en Duitsland. 

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 10 16 Training Ajax 0088

Davy Klaassen terug in selectie Oranje

Davy Klaassen keert terug in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder is geselecteerd voor het oefenduel met Spanje en de wedstrijden in de UEFA Nations League tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

Tags

  • #Oranje

Socials

NEWTHUMB

Timber talent van de maand in de Eredivisie

Jurriën Timber is persoonlijk onderscheiden voor zijn spel van de afgelopen weken op de Nederlandse velden. De verdediger is uitgeroepen tot talent van de maand april in de Eredivisie. Timber kreeg de bijbehorende award uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Timber

Socials