Top 10 Goals | Jong Ajax 2023/2024

Jong Ajax maakte dit seizoen 54 officiële doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie. Wij zetten de tien mooiste treffers voor je op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

240514 STILL JONG AJAX

Ünüvar, Steur en Messori: zestienjarige debutanten bij Jong Ajax

Bij het thuisduel van Jong Ajax met Jong AZ kwamen er drie jonge debutanten binnen de lijnen. Emre Ünüvar, Sean Steur en Luca Messori, alle drie nog maar zestien jaar oud, maakten hun eerste minuten in het betaalde voetbal. Ünüvar werd hiermee zelfs de jongste debutant voor Jong Ajax ooit. "Mooi dat we dit samen mogen meemaken."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jong Ajax Jong AZ

Samenvatting Jong Ajax - Jong AZ

Jong Ajax leed vrijdagavond een nederlaag van 1-4 tegen Jong AZ. Op sportcomplex de Toekomst kwamen de Ajacieden in de eerste helft met 0-2 achter, gevolgd door een derde tegendoelpunt kort na rust. Emre Ünüvar, Luca Messori, Sean Steur en Don O'niel maakten vervolgens hun debuut. Het enige Amsterdamse doelpunt werd gescoord door Jaydon Banel. In blessuretijd scoorde AZ opnieuw, wat de einduitslag bepaalde.

Tags

  • #JongAjax

Socials

HL VVV Jong Ajax

Samenvatting VVV - Jong Ajax

Het uitduel met VVV-Venlo heeft vrijdagavond geen punten opgeleverd voor Jong Ajax. De ploeg van Dave Vos was enkele keren dicht bij een treffer, maar scoorde niet. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.

Tags

  • #JongAjax

Socials