Samenvatting Heracles - Jong Ajax

Jong Ajax heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in de Eerste Divisie verloren. In Almelo gingen de beloften met 2-0 onderuit bij Heracles. Bij de thuisploeg kon de champagne worden ontkurkt na de driepunter. Met 85 punten uit 38 duels kroonden zij zich tot de kampioen van de competitie. Jong Ajax sluit het jaar af als dertiende.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Warmerdam1920

Verslag | Jong Ajax kan kampioensfeestje Heracles niet verpesten

Jong Ajax heeft op de laatste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie het kampioensfeestje van Heracles niet kunnen verzieken. In Almelo won de thuisploeg met 2-0. Die zege was genoeg voor de club uit Overijssel om de schaal omhoog te kunnen houden. Concurrent PEC Zwolle won met 2-3 van Helmond Sport, maar had een minder doelsaldo.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jongajax1920

Nederlaag voor Jong Ajax bij laatste thuiswedstrijd van seizoen

Jong Ajax heeft het publiek op de Toekomst niet kunnen trakteren op een overwinning. Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen moesten de Amsterdamse beloften de overwinning laten aan Jong AZ: 1-2. Daarmee was ook direct de laatste kans op het winnen van de vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie verkeken.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gooijervoorhl1920

Samenvatting Jong Ajax - Jong AZ

Jong Ajax is in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een nederlaag aangelopen. Op de Toekomst won Jong AZ met 1-2. Na een sterke start van de Ajacieden namen de bezoekers gedurende het duel de wedstrijd in handen. Na een 0-2-voorsprong van de bezoekers deed Ar'Jany Martha in de slotfase nog iets terug. Zijn 1-2 bleek verder niet genoeg om iets aan de nederlaag te veranderen.

Tags

  • #JongAjax

Socials