Tot ziens, Timber | 'Bij Ajax spelen is het beste dat er is'

Jurriën Timber gaat zijn carrière vervolgen bij Arsenal. Met trots neemt de 22-jarige verdediger afscheid van zijn geliefde Ajax. Hij heeft nog een mooie boodschap voor de jeugdige Ajacieden. "Je moet geduld hebben, dromen en blijven werken."

Tags

  • #Timber

Socials

Gerelateerde artikelen

Timber1920

Ajax en Arsenal bereiken akkoord over Jurriën Timber

Ajax en Arsenal hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Jurriën Timber. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Engelse club een transfersom overeen van € 40 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen tot € 45 miljoen.

Tags

  • #Timber

Socials

Timberinterview1920

Timber kijkt terug: 'Leefde in een jongensdroom'

"Alles waar ik van heb gedroomd is uitgekomen hier". Jurriën Timber vertrekt met een voldaan gevoel bij Ajax. De verdediger tekende een contract bij Arsenal. De club waar hij als jong mannetje al fan van was. "Het is een trots moment. Voor mijn familie en voor mezelf."

Tags

  • #Timber

Socials

Timberajaxvertrek1920

Bedankt, Jurriën | De topjaren van Timber bij Ajax

Jurriën Timber is vertrokken naar Arsenal. De verdediger beloonde daarmee zijn stormachtige ontwikkeling in de afgelopen jaren met een transfer naar de Premier League. De mandekker doorliep de jeugdopleiding van Ajax, debuteerde drie jaar geleden in de hoofdmacht en vertrok deze week uiteindelijk door de voordeur met drie prijzen op zak.

Tags

  • #Timber

Socials