Training Day | Terugkeer van de internationals en de entree van 'Stevie'

De thermometer tikte vrijdagochtend de twintig graden al aan toen de spelers van Ajax hun entree maakten op het trainingsveld. De internationals keerden terug na een welverdiende vakantie en Steven Bergwijn stond voor het eerst op het gras samen met zijn nieuwe teamgenoten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Bergwijn In Actie 1280

In beeld | De eerste training met Steven Bergwijn

Na de contractondertekening in de Johan Cruijff ArenA stapte Steven Bergwijn vrijdagochtend voor het eerst met zijn nieuwe teamgenoten het trainingsveld op. De aanvaller werd welkom geheten met een applaus, waarna de spelers overgingen tot de orde van de dag.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Volle Arena 1280

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal gestart

Als landskampioen strijdt Ajax voor de tiende keer tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Deze aftrap van het nieuwe seizoen is op zaterdag 30 juli om 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA, de kaartverkoop van deze wedstrijd is gestart.

Tags

  • #JohanCruijffSchaal

Socials

Bergwijn Hoofdfoto Artikel 1280

Ajax en Tottenham Hotspur bereiken akkoord over Steven Bergwijn

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tottenham Hotspur FC en Steven Bergwijn over de transfer van de speler naar Amsterdam. Bergwijn heeft een contract bij Ajax getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. Ajax betaalt een vaste transfersom van € 31.25 miljoen aan de Engelse club.

Tags

  • #Bergwijn

Socials