Training richting eerste oefenduel in voorbereiding

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Dinsdagochtend stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld om zich voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijd: vrijdag tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Francesco Farioli heeft nog niet de hele selectie tot zijn beschikking, maar is volop bezig met de voorbereiding. Ajax speelt vrijdag om 14:00 uur tegen PEC Zwolle, de eerste tegenstander van de Amsterdammers in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Dit vriendschappelijke duel is live te zien op Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials