Oefenwedstrijden Ajax live te zien bij Ziggo Sport

Hato Voorbereiding
Hato Voorbereiding

Ajax speelt in de voorbereiding vijf oefenwedstrijden. Deze duels zijn live te zien bij Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het trainingskamp op de Wageningse Berg vindt plaats van 15 tot en met 19 juli. Hier speelt Ajax twee oefenwedstrijden: op donderdag 18 juli tegen Al-Wasl FC (2-1-winst) en op vrijdag 19 juli besloten tegen Olympiakos (15:00 uur).

Oefenprogramma:
Vrijdag 19 juli: Ajax - Olympiakos (15:00 uur; besloten)

De eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle werd vrijdag 5 juli afgewerkt. Trainer Francesco Farioli zag zijn selectie met 0-1 verliezen op de Toekomst. Vervolgens gingen de Ajacieden er in het tweede oefenduel met Sint-Truidense V.V. wel met de overwinning vandoor. De Amsterdammers waren met 4-0 te sterk in Oldebroek. Ook het derde duel werd winnend afgesloten tegen Rangers FC: 2-1.

Ziggo Sport
De wedstrijden in de voorbereiding zijn exclusief te zien bij Ziggo Sport. Voor Ziggo-klanten op kanaal 14, en niet Ziggo-klanten kunnen de wedstrijden gratis zien op Ziggo Sport Free. Meld je daarvoor nu al aan op www.ziggo.nl/uefa

Gerelateerde artikelen

Preseason1920

Eerste drie oefentegenstanders bekend

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2024/2025 krijgt steeds meer vorm. Afgelopen week hebben de meeste niet-internationals zich gemeld op sportcomplex de Toekomst. Woensdag stonden medische testen op het programma, donderdagochtend was de eerste veldtraining.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Training Day 20 Juni

De kop is eraf, energieke start in Amsterdam

Met een bevlogen en energieke Francesco Farioli tussen de spelers werd donderdag de tweede training afgerond. Op sportcomplex de Toekomst leidde de hoofdtrainer met zijn assistenten een fanatieke sessie. De kop is eraf voor Ajax.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Farioli Header Training 20 06

Farioli beweegt tussen Ajacieden tijdens tweede training

De voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Ajax ging donderdag verder met een training waar de pers bij aanwezig mocht zijn. Zij zagen een fanatieke Francesco Farioli die coachend en wijzend tussen zijn spelers aan het werk was.

Tags

  • #PreSeason

Socials