Update blessure Brian Brobbey

Brobbey1280nw
Brobbey1280nw

Brian Brobbey kan voorlopig niet worden ingezet door trainer Erik ten Hag. De spits viel zondag in de topper tegen PSV al in de eerste helft uit. Nader onderzoek in het ziekenhuis heeft maandag een kwetsuur aan de knie uitgewezen. Brobbey is in elk geval de komende weken niet inzetbaar.

Tags

  • #Brobbey

Socials

Brobbey was zondag hoofdrolspeler in Eindhoven. Hij raakte gehavend na een duel met PSV’er Obispo en maakte even later met een laatste krachtsinspanning de openingstreffer na een voorzet van Dusan Tadic. Op het moment van scoren stond Danilo al klaar om hem te vervangen.

"Het is heel vervelend dat ik de komende tijd langs de kant zal moeten staan”, reageert Brobbey. "Ik zat er juist lekker in, wist het doel goed te vinden. Voor mij is het nu zaak om er alles aan te doen om spoedig nog sterker terug te komen.”

De 19-jarige Brobbey keerde deze maand op huurbasis terug bij Ajax. Hij scoorde in twee competitieduels driemaal.

Tags

  • #Brobbey

Socials

Gerelateerde artikelen

Blind1280

Rewind PSV - Ajax | Bloed, zweet en tranen

In Eindhoven ging Ajax zondag de strijd aan met PSV om de koppositie. Na de openingstreffer van Brian Brobbey wist Noussair Mazraoui uiteindelijk met een fraai afstandsschot de winst te verzekeren voor de ploeg van Erik ten Hag: 1-2. Een filmische terugblik.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Juichenpsvaja

On This Day | Machtige knal van Mazraoui

Op 23 januari 2022 zorgde Noussair Mazraoui met een fantastische knal met links voor de winnende treffer in Eindhoven. De topper tegen PSV werd met 1-2 gewonnen en Ajax veroverde de koppositie terug. Geniet nogmaals van de beelden.

Tags

  • #OnThisDay

Socials