Gevolgen coronamaatregelen voor kaartverkoop diverse Ajax-duels

Arena 880 2 Sept 2021
Arena 880 2 Sept 2021

De nieuwe coronamaatregelen die vrijdag door de overheid zijn aangekondigd raken ook het voetbal. Omdat het nog onzeker is of wedstrijden verplaatst of eventueel zonder publiek gespeeld moeten worden, heeft Ajax helaas moeten besluiten om onder andere alle kaartverkoop tijdelijk stil te leggen.

Tags

  • #Tickets

Socials

De afgegeven maatregelen gelden vooralsnog tot begin december. Hieronder lees je per competitie of team wat dit voor nu voor gevolgen heeft. Houd voor verdere updates de officiële kanalen in de gaten.

UEFA Champions League & UEFA Youth League
Er is besloten om de kaartverkoop voor ons thuisduel met Sporting CP (dinsdag 7 december) in de Champions League voorlopig stil te leggen. Deze wordt mogelijk alsnog hervat zodra meer bekend is over dit duel met betrekking tot de maatregelen. Mocht deze wedstrijd zonder publiek gespeeld worden, dan krijgen kaartkopers hun kaarten vergoed. Hetzelfde geldt voor de kaartverkoop van ons Youth League-duel.

Eredivisie
Ajax wacht de situatie in de Eredivisie voor ons thuisduel met Willem II (donderdag 2 december) af. Gekochte kaarten voor de uitduels met RKC (zondag 21 november) en Sparta (zondag 28 november) worden vergoed als deze definitief zonder publiek gespeeld worden. Uitkaarthouders worden hierover per mail geïnformeerd.

KNVB Beker
De kaartverkoop voor het bekerduel met BVV Barendrecht (woensdag 15 december) is voor onbepaalde tijd uitgesteld en zal dus niet starten op woensdag 17 november.

Ajax Vrouwen en Jong Ajax
Ook de kaartverkoop voor Ajax Vrouwen en Jong Ajax is voor onbepaalde tijd gestaakt. Eerder gekochte kaarten worden vergoed. Meer informatie wordt hierover per mail toegestuurd.

Tags

  • #Tickets

Socials

Gerelateerde artikelen

Pelova (4)

Ajax Vrouwen verliezen topper in blessuretijd

De Ajax Vrouwen hebben zondag in extremis de topper tegen FC Twente verloren. In de Grolsch Veste eindigde het duel door een goal van de thuisploeg in blessuretijd in 3-2.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Teamfoto1280

Clip | De ups and downs van een bijzonder blok

Ajax sloot 'blok 3' af met een dubbel gevoel. Er werd tweemaal gewonnen van Borussia Dortmund en concurrent PSV werd in Amsterdam van de mat geveegd. Maar in de Eredivisie werd er puntenverlies geleden tegen FC Utrecht, Heracles en Go Ahead Eagles.

Tags

  • #Blok3

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl