USV Hercules - Ajax vastgesteld: ploegen naar Galgenwaard

Bergwijn FC Utrecht Uit 1920
Bergwijn FC Utrecht Uit 1920

Het KNVB Beker-duel tussen USV Hercules en Ajax wordt gespeeld op donderdagavond 21 december. De wedstrijd in de tweede ronde van de nationale beker begint om 18:45 uur en wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard. Houd voor kaartverkoop de officiële kanalen van Ajax in de gaten.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

In verband met Europese verplichtingen was Ajax vrijgeloot voor de eerste ronde van het bekertoernooi. Tegenstander USV Hercules versloeg in die openingsronde tweededivisionist Scheveningen na strafschoppen. Ajax heeft in Nederland de meeste bekertitels in het bezit. In de rijke clubhistorie legden de Amsterdammers al twintig keer beslag op de KNVB Beker.

Gerelateerde artikelen

Header Forbs 1920 (3)

Ajax loot Hercules in KNVB Beker

Ajax treft USV Hercules in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker. Dat werd duidelijk na de loting op zaterdagavond in het ESPN-programma De Eretribune. Het bekerduel in Utrecht met de derde divisionist wordt gespeeld op 19, 20 of 21 december.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

Drietaltrainingday1920

Training Day | Ajax werkt toe naar Europese avond

Na twee competitieduels bereidt Ajax zich voor op het eerste Europese duel onder trainer John van ’t Schip. Donderdag is Brighton & Hove Albion de tegenstander in de groepsfase van de UEFA Europa League. Woensdag belegden de Ajacieden hun laatste training voor de Europese clash, die donderdag vanaf 18:45 uur wordt gespeeld.

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials

Hatoheadertraining1920

In beeld | Ajax voltooit voorbereiding op Brighton-thuis

De Ajacieden voltooiden woensdag hun laatste training voor de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Het vierde groepsduel in de UEFA Europa League is donderdag de eerste internationale wedstrijd onder trainer John van ’t Schip. Op sportcomplex de Toekomst werden de laatste puntjes op de i gezet.

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials